Kontakt Eiendomsadvokater

Møt våre eiendomsadvokater

Om Codex Advokat

Verdivurdering og omsetningsrapport

Du kan ha en oppfatning om hvilken pris du ønsker/forventer ved salget av din bolig. For mange råder det imidlertid ofte stor usikkerhet om prisen. Det kan være fornuftig å få en verdivurdering på boligen tidlig i salgsprosessen.

Markedet bestemmer pris

Verken megler, takstmann eller noen annen kan på forhånd fortelle deg hva den eksakte salgssummen på din bolig kommer til å bli. Dette avgjøres av markedet, det vil si, hva en kjøper til slutt er villig til å betale. Når det gjelder salgssummen er trolig også kjøperne de som til syvende og sist er de beste til å vurdere verdien, da de følger boligmarkedet nøye og raskt tilegner seg kunnskap for å kunne sammenligne priser i ditt område. De vet samtidig å verdsette din bolig i forhold til egen økonomi.

Når markedet er på topp får du bedre betalt for din bolig, men du må også betale mer for en ny. Motsatt når markedet faller. Det er differansen som betyr noe.

Nyttig med omsetningsrapport

Vi tilbyr deg i forbindelse med salget en omsetningsrapport som viser sammendrag og analyse av boligmarkedet knyttet til en bestemt eiendom og eiendommens nærområde. Rapporten er et godt hjelpemiddel og beslutningsverktøy for å finne markedsverdi på en eiendom.

Vi tar kr. 500,- for denne rapporten, noe som vil bli refundert hvis vi får oppdraget med å ta salgsoppgjøret i ettertid.

Vi gjør oppmerksom på at omsetningsrapporten ikke er en vanlig verdivurdering som f.eks kan brukes ved refinansiering av bolig.

 

Våre advokater bistår klienter over hele landet.
Ta kontakt med oss i dag
for en samtale om din bolig.

 

Nyttige artikler for deg som selger selv:

 

Bookmark and Share

Artikler

 • 9.1.2013 As is / Som den er

  Våre advokater hjelper deg med heving, prisavslag og erstatning relatert til feil og mangler ved bolig også ved solgt som As is - som den er Les mer...

 • 2.8.2013 Seksjonering

  Våre advokater bistår med seksjonering av leilighet, enebolig, næringsbygg, fritidsbolig og borettslag. Spør våre eiendomsadvokater! Les mer...

 • 29.1.2012 Rettshjelpsforsikring

  I svært mange tilfeller vil man imidlertid har rettshjelpforsikring som dekker utgifter til advokat om man skulle havne i en tvist. Les mer...

 • 29.1.2012 Eierskifteforsikring

  Våre advokater hjelper deg med avslag, tvist, heving, prisavslag og erstatning relatert til avslag på eierskifteforsikring. Les mer...

Om Eiendomsadvokater.no

Vi som står bak Eiendomsadvokater.no utgjør eiendomsavdelingen til Codex Advokat Oslo AS. Vi jobber til daglig med juridiske problemstillinger knyttet til fast eiendom. Vi bistår både profesjonelle og private klienter og har fokus på rask og faglig god bistand.

Besøksadresse: Kristian Augusts gate 7b, 0164 Oslo.

Postadresse: Postboks 8744 St. Olavs plass, 0028 Oslo.

For mer informasjon se vår hjemmeside www.codex.no eller ring oss på telefon 02469.