Eiendomsmegler må punge ut etter grove trusler

En kjøper av en eiendom i Os fikk opplyst at huset han kjøpte var bygget i år 1973. Ved nærmere undersøkelser viste det seg imidlertid at huset var bygget i år 1937.

10/12/2012

Etter at han følte at han ikke ble hørt hos Eiendomsmegler Vest la den misfornøyde kjøperen ut en melding på Eiendomsmegler Vest sin facebookside. Søndag hadde hele 14 000 likt innlegget, og over 950 hadde lagt igjen kommentarer til innlegget. Enkelte av disse var i følge partene av nærmest truende karakter.

Søndag formiddag ble kjøperen kontaktet av meglerfirmaet, og han opplyser at de nå har kommet til enighet med hensyn til en rimelig kompensasjon for de uriktige opplysningene som er blitt gitt om eiendommen. Kjøper ønsker imidlertid ikke å røpe hvor stort beløpet er.

Vi bistår klienter over hele landet.

Ninja roede2020

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår gjerne ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.
Våre advokater