Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Feil på nytt bad kostet 150 000 kr

Anette Glemmestad gjorde grundig forarbeid når hun skulle pusse opp badet sitt, og etter å ha innhentet flere tilbud og sjekket referanser trodde hun at hun hadde funnet et firma som var eksperter på det hun lette etter.

Det viste seg imidlertid at det ble brukt ufaglært arbeidskraft ved oppussingen av badet til Glemmestad, og jobben var generelt sett svært dårlig utført. Resultatet var at badet måtte rives og alt arbeidet måtte gjøres på nytt. Prislappen var 150 000 kr.

Vanlig med feil på nyoppussede bad

En undersøkelse nylig utført av inspeksjonsfirmaet Anticimex tyder på at mangler ved nyoppussede bad ikke er uvanlig. Av de 16 000 undersøkte badene, var kun 28% av disse i god stand. Forbrukerrådet mener også at dårlig utførte håndverktjenester er et stort problem.

– Vi har en generell bekymring for at det er en økende aksept for håndverkerslurv, uttaler fagdirektør for bolig i Forbrukerrådet, Thomas Bartholdsen. Nå ber Forbrukerrådet regjeringen om å fokusere på problemet.

Les hele nyhetssaken her.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.