Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Forbrukerrådet om boligkjøperforsikring: - Unødvendig og overpriset

Help Forsikring tilbyr boligkjøpere å tegne så kalt boligkjøperforsikring ved kjøp av eiendom. Forsikringen skal dekke klager knyttet til alle typer kjøp av ferdig oppført bolig, og skal gi forsikringstaker tilgang til juridisk bistand fra signering og i fem år etter overtagelse av eiendommen.

Fagdirektør i Forbrukerrådet, Jorge Jensen, stiller seg skeptisk til nytten av boligkjøperforsikring og mener forsikringsordningen fremstår som overpriset og unødvendig.

For boligkjøpere som har innboforsikring, vil en boligkjøperforsikring ha begrenset merverdi. Normalt dekker innboforsikringer juridisk bistand opp til kr. 100 000,- ved tvister om kjøp/salg av bolig. Egenandelen overstiger sjelden kr. 25 000,-. Boligkjøperforsikring for en enebolig koster normalt kr. 8 250,-.

– Boligkjøpere bør avveie om de ønsker å betale 8.250 kroner for potensiell utgift som normalt ikke beløper seg over 25.000 kroner. I det regnestykket fremstår boligkjøperforsikring som overpriset, uttaler Jensen.

Advokat og informasjonssjef i Help Forsikring, Dag Are Børresen, avviser kritikken og mener tegning av boligkjøperforsikring vil være fornuftig for en forbruker.

Les mer i DN.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.