Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Enklere å bygge på egen tomt

Regjeringen har besluttet at de ønsker å gjøre det enklere for boligeiere å bygge på egen tomt, og det vil derfor fra neste år av kunne bli fritak for søknadsplikt når det gjelder enklere tiltak på egen eiendom.

Dette vil omfatte bl.a. tilbygg og garasjer innenfor visse kvadrametergrenser. Formålet med reglene er å redusere kommunene sin arbeidsmengde og på den måten kunne oppnå raskere søknadsbehandling på større byggeprosjekter.

På tross av at reglene nå blir forenklet, er det viktig å være oppmerksom på at det er mange andre faktorer som har betydning for adgangen til å bygge, og som kan redusere adgangen til dette. Dette vil f.eks. være kommune- og reguleringsplaner, andre lover og reglene om tekniske krav og utnyttelsesgrad.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.