Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Verdivurdering og omsetningsrapport

Du kan ha en oppfatning om hvilken pris du ønsker/forventer ved salget av din bolig. For mange råder det imidlertid ofte stor usikkerhet om prisen. Det kan være fornuftig å få en verdivurdering på boligen tidlig i salgsprosessen.

Markedet bestemmer pris

Verken megler, takstmann eller noen annen kan på forhånd fortelle deg hva den eksakte salgssummen på din bolig kommer til å bli. Dette avgjøres av markedet, det vil si, hva en kjøper til slutt er villig til å betale. Når det gjelder salgssummen er trolig også kjøperne de som til syvende og sist er de beste til å vurdere verdien, da de følger boligmarkedet nøye og raskt tilegner seg kunnskap for å kunne sammenligne priser i ditt område. De vet samtidig å verdsette din bolig i forhold til egen økonomi.

Når markedet er på topp får du bedre betalt for din bolig, men du må også betale mer for en ny. Motsatt når markedet faller. Det er differansen som betyr noe.

Nyttig med omsetningsrapport

Vi tilbyr deg i forbindelse med salget en omsetningsrapport som viser sammendrag og analyse av boligmarkedet knyttet til en bestemt eiendom og eiendommens nærområde. Rapporten er et godt hjelpemiddel og beslutningsverktøy for å finne markedsverdi på en eiendom.

Vi tar kr. 500,- for denne rapporten, noe som vil bli refundert hvis vi får oppdraget med å ta salgsoppgjøret i ettertid.

Vi gjør oppmerksom på at omsetningsrapporten ikke er en vanlig verdivurdering som f.eks kan brukes ved refinansiering av bolig.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.