Selge huset selv

Vi i Codex Advokat Oslo tilbyr tjenester til dem som ønsker å selge huset selv. Vi kan bistå i deler av salgsprosessen, eller vi kan bistå først etter at selger har solgt huset helt selv.

19/06/2013

Mange ønsker å selge huset selv, men kan være usikker på deler av salgsjobben. Vi kan tilrettelegge for salg ved å bestille inn all informasjon, utarbeide prospekt samt annonse på www.finn.no slik at selger kun gjennomfører visning og budrunde. Vi vil veilede selger underveis ved salg privat.

Uansett hvor mye man ønsker å gjøre selv velger de fleste bistand knyttet til kontrakt og oppgjør når man selger huset selv. Dersom du har funnet kjøper kan vi bistå med sluttføring av salget. Vi utarbeider kjøpekontrakt, tinglyser samt foretar det økonomiske oppgjøret mellom partene. Dette bidrar til trygghet for både selger og kjøper. Det er store verdier involvert, og partene ønsker at verdiene skal ivaretas på best mulig måte ved eiendomsoverdragelsen, også når selger har valgt å selge huset selv.

Vi hjelper til med:

Dersom det er ønskelig bistår vi deg gjerne også med jakten på å finne den rette kjøper. Vi innhenter da all nødvendig informasjon, utarbeider prospekt og annonse som legges ut på www.finn.no. Vi kan tilby deg å holde budrunden din, men visningen må du holde selv.

Basispakken – du finner kjøper selv og vi sikrer en fullverdig og korrekt overføring av eiendommen – har en fast pris på kr. 16.200,- inkl. mva.

Veiledningspakken – vi hjelper deg å finne den rette kjøper og deretter sikre en fullverdig og korrekt overføring av eiendommen – har en fast pris på kr. 34.400,- inkl. mva.

Vi bistår klienter over hele landet.

Irene Banner

Vi bistår med ditt boligsalg

Vår eiendomsmegler bistår med kontrakt, oppgjør og tinglysing etter privat boligsalg. Vår eiendomsavdeling bistår også private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår gjerne ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Våre advokater