EIENDOMSADVOKATER

SPESIALISERTE ADVOKATER

En del av
Codex Advokat

EIENDOMSADVOKATER

En del av Codex Advokat

Kontakt oss

Av Codex Advokat og Eiendomsadvokater.no

1. juni 2018

Personopplysninger som behandles

Codex samler inn personopplysninger som navn, epost, telefon og samtykke til nyhetsbrev.

Hvordan informasjon innhentes

Codex samler inn/behandler opplysninger mottatt direkte fra deg på epost, eller gjennom skjema eller blogg på våre nettsider for påmelding til nyhetsbrev. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger ikke å oppgi personopplysningene, er vi forhindret fra å gi deg tilgang til våre nyhetsbrev.

Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med innhentingen av informasjonen er å sende deg nyhetsbrev

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon som innsamles lagres i vårt eget CRM-system og andre egne systemer, samt i våre samarbeidspartneres systemer, for å oppfylle formålet med innhentingen.

Når slettes opplysningene?

Vi behandler opplysningene til du gir oss beskjed om at du vil at vi skal slette dem, eller til vi selv finner det formålstjenlig. Du kan når som helst kreve deg slettet ved å kontakte oss på oslo@codex.no eller ved å ringe oss på telefon +47 22 93 38 50.

Mottakere av opplysningene

Codex bruker opplysningene bare for sin egen virksomhet. Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Codex kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og til å bistå seg med nyhetsbrev. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Codex. Underleverandører og samarbeidspartnere har tilhold i Norge, EU og andre EU-godkjente land og bedrifter, hvor dine rettigheter ivaretas.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og i hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Codex Advokat Oslo AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon +47 22 93 38 50
oslo@codex.no
Codex Advokat Oslo AS
Pb. 8744 St. Olavs plass
0028 Oslo

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater:

Eller still ditt spørsmål her:

Det er uforpliktende å sende oss en henvendelse.

Hvorfor velge oss?

  • Din sak i fokus
  • Landsdekkende
  • 80 ansatte
  • 20 års erfaring
  • Spesialiserte advokater