EIENDOMSADVOKATER

SPESIALISERTE ADVOKATER

En del av
Codex Advokat

EIENDOMSADVOKATER

En del av Codex Advokat

Trenger du hjelp fra en advokat?

Ta kontakt med oss i dag for en samtale!

Av Codex Advokat og Eiendomsadvokater.no

25. mars 2019

Å kjøpe fast eiendom er ofte den største investeringen en forbruker gjør i løpet av livet. I denne forbindelse er det viktig å sette seg inn i sine rettigheter og plikter. I etterkant av et kjøp kan det noen ganger dessverre oppstå spørsmål og uenigheter mellom kjøper og selger. Dersom partene ikke klarer å komme til enighet selv, er det lurt å søke eksperthjelp så tidlig som mulig. Våre advokater har lang og bred erfaring med eiendomstvister, og kan hjelpe deg med å finne en rask og praktisk løsning. Ta kontakt på telefon 22 93 38 50 i dag.

Visste du forresten at svært mange får dekket store deler av utgiftene til advokat via innboforsikringen? Sjekk dine forsikringsvilkår, eller la oss undersøke dette for deg!

Det er mange områder vi kan bistå deg på. Dersom du ikke skulle finne svaret på det du lurer på her på nettsiden, er det bare å ta kontakt. Vi er tilgjengelige på både e-post og telefon, og lover raskt svar.

Les mer om hvordan vi kan bistå deg ved

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater:

Eller still ditt spørsmål her:

Det er uforpliktende å sende oss en henvendelse.

Hvorfor velge oss?

  • Din sak i fokus
  • Landsdekkende
  • 80 ansatte
  • 20 års erfaring
  • Spesialiserte advokater