Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Boligstyling

Boligstyling handler om å «pynte brura». Når en bolig skal selges er det viktig for selger å få vist frem boligen sin på best mulig måte, for med det å oppnå en best mulig pris. Det er eiendomsmeglere som først og fremst påtar seg ansvaret med å ivareta selgers interesser på best mulig måte, herunder eventuelt å gi råd om styling av boligen, hvis den merverdien som oppnås ved stylingen er høyere enn kostnadene ved stylingen. Det finnes også ulike firmaer som har spesialisert seg på boligstyling, og som brukes hyppig av eiendomsmeglere.

Hensikten med boligstyling er flere. Det kan være å fjerne private ting og nøytralisere boligens eventuelle særegenheter som i visse tilfeller kan virke prisdempende på deler av kjøpermarkedet. Det å skape et nøytralt og smakfullt interiør, gjør at forskjellige mennesker med ulike smaker kan finne boligen interessant og se potensiale nok til å ville være med i en budrunde. Med presentasjon av et moderne interiørinntrykk, stilfulle detaljer og en smart og ryddig innredning, vil kjøpsinteresserte også kunne oppleve at færre kvadratmetere kan gi bedre utnyttelse og dermed en merverdi man er villig til å betale mer for. Man vil også kunne få frem en bedre stemning i boligen eller i de enkelte rommene, enn det en mindre gjennomtenkt innredning ville ha gitt. Mange lar seg også forføre av kunst og skulpturer, myke puter i sofaer og duftlys på badene, og kan dermed lettere forestille seg at den stylede boligen kan bli ens perfekte hjem.

Boligstyling er ikke nødvendig for alle salgsobjekter og det er sjelden nødvendig å overdrive. I et oppadgående marked hvor boliger «selger seg selv», kan vinningen ofte gå opp i spinningen. Ofte vil boliger som står tomme oppnå høyere pris ved styling enn boliger som allerede er innredet. I boliger som er innredet, vil selgerne ofte være best tjent med enkle råd om å fjerne møbler og inventar for å skape større rom, mens den typiske «ungkarsleiligheten» ofte vil ta seg bedre ut med tilføring av noen myke detaljer som tepper, gardiner og andre enkle pyntegjenstander som gjør en bolig om til et koselig hjem.

Selv om utgiftene knyttet til boligstyling kan bidra til en økt salgssum, er det det viktig å være klar over at øvrige salgsmomenter ved eiendommen som skal selges, slik som beliggenhet, størrelse, planløsning og standard, fremdeles vil veie tyngst hos potensielle kjøpere.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.