Kurs og seminarer

Vi arrangerer kurs over hele landet, både som åpne kurs og bedriftsinterne kurs. Vi dekker områder kundene ønsker og ikke minst det vi vet kundene trenger mer kunnskap om.


Ta kontakt med oss i dag for en samtale!

Kursinnholdet dekker alle fagområder knyttet til fast eiendom, herunder også tilgrensende tema som entreprise, håndverktjenester, eiendomsmegling og megleransvar, styreansvar i boligsameie/borettslag, forsikring- og erstatningsrett, skatt og merverdiavgift.

Vi behandler temaer som feil og mangler ved kjøp av fast eiendom, plan- og bygningsrett, seksjonering, ulike eierformer, husleierett, bruksretter/servitutter, tomtefeste, ekspropriasjon, jordskifte, næringseiendom; utleie/drift og transaksjoner, samt forhandlinger og tvisteløsning. Når kunden ønsker det skreddersyr vi kursene for å dekke nøyaktig de temaene kunden ønsker at vi skal gå gjennom.

Vi får svært god tilbakemelding på våre kurs, og mange av våre faste klienter sender sine ansatte på kurs år etter år.

Ønsker du et spesialtilpasset kurs for din bedrift? Ta kontakt med oss.

For mer informasjon om våre kurs, se www.codex.no/kurs.

Vi bistår klienter over hele landet.

Kitty2 1 768x1024

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår gjerne ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.
Våre advokater