Eiendomsadvokater.no

En del av Codex Advokat

Eiendomsadvokater.no

En del av Codex Advokat

Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Selge bolig uten megler

For mange kan det virke som en stor og uoverkommelig jobb å selge bolig uten bruk av megler. Mange tenker at det er mange forhold som må avklares, og derfor velger å benytte megler.

Vi i Codex Advokat Oslo AS mener at de fleste kan selge bolig uten megler, og vi bistår gjerne med råd og tips i salgsarbeidet. Selger kan på den måten selv velge egen innsats ved salget.

Noen har kapasitet til å gjør mye, og kan forestå hele salgsprosessen. Selger kan legge annonse ut på www.finn.no samt ha visning og budrunde selv for deretter å finne kjøper, avtale pris og overtagelsestidspunkt. Vi bistår med sluttføring av handelen, utarbeider kjøpekontrakt samt foretar det økonomiske oppgjøret.

Alle kan selge bolig selv uten megler! Noen har mindre tid og ønsker å gjøre kun mindre deler av salgsprosessen selv. Vi avtaler i så fall hvem som gjør hva.

For de som ønsker å sette bort hele salgsprosessen, men ønsker å begrense kostnaden knyttet til salget, kan vi også bistå med en full meglerpakke til en god pris.

Vi hjelper til med:

Dersom det er ønskelig bistår vi deg gjerne også med jakten på å finne den rette kjøper. Vi innhenter da all nødvendig informasjon, utarbeider prospekt og annonse som legges ut på www.finn.no. Vi kan tilby deg å holde budrunden din, men visningen må du holde selv.

Basispakken – du finner kjøper selv og vi sikrer en fullverdig og korrekt overføring av eiendommen – har en fast pris på kr. 16.200,- inkl. mva.

Redusert meglerpakke – vi hjelper deg å finne den rette kjøper og deretter sikre en fullverdig og korrekt overføring av eiendommen, selger avholder visning selv – har en fast pris på kr. 45.000,- inkl. mva.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.