Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Enkle tips til boligselger

Å selge bolig selv kan for mange være en morsom og ny erfaring. Mange boligeiere ønsker å gjøre mesteparten av salgsarbeidet selv. Selger kjenner boligen godt, og kan gi informasjon både om området og eiendommen bedre enn mange meglere. Når du i tillegg kan spare noen kroner på å gjøre salgsarbeidet selv, er det mange som foretrekker det.

Vi har oppsummert noen enkle, gode tips til deg som selger privat. Her kan du følge punktene, eller bare benytte noen av dem som en veiledning ved boligsalget. Om du ønsker ytterlige veiledning står vi gjerne til tjeneste. Vi har lang erfaring med boligsalg, og kan bistå i alle ledd av salgsprosessen.

Annonsering på www.finn.no er åpent for alle, og det er således ikke noe som setter begrensninger for dem som ønsker å selge bolig selv.

Vi anbefaler at det innhentes bistand til kontrakt og oppgjør etter boligsalget. Vi har basispakke som dekker dette til en god pris.

Enkle tips til boligselger, se her.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.