Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Salg av bolig?

Skal du selge bolig, og trenger bistand til salget? Vi kan bistå med hele salgsprosessen, eller kun deler av salget. Vi tilbyr meglertjenester til fast pris.

Vi har meglerpakke hvor vi håndterer salget fra start til slutt. Vi bestiller alle nødvendige opplysninger om eiendommen samt rekvirerer takstmann og fotograf. Når alle opplysninger er mottatt utarbeider vi prospekt samt publiserer annonse på eks. www.finn.no. Vi avtaler tid for visning.

Vi deltar på visning, og holder kontakt med interessenter. Etter visning avholdes budrunde og salg gjennomføres når selger aksepterer ett av budene.

Vi har også en redusert meglerpakke som inkluderer alt ovenfor bortsett fra visning som selger holder selv.

Etter at avtale er inngått utarbeides og signeres kjøpekontrakt. Ved overtagelse sjekker vi at kjøper har betalt den avtalte kjøpesummen, og opplyser partene om at overtagelse kan gjennomføres. Når overtagelse er gjennomført oversender vi skjøte for tinglysing. Etter at skjøte er tinglyst forestår vi oppgjør. Vi sørger for at kjøper overtar en heftelsesfri eiendom, og oppgjør utbetales til selger.

Vi har videre en basispakke hvor vi bistår selger eller kjøper med kontrakt og oppgjør dersom partene har funnet hverandre selv. Vi utarbeider kjøpekontrakt basert på partenes avtale, og gjennomfører oppgjør når kjøpesummen er innbetalt og skjøte er tinglyst.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i eiendomssaker

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler og arealavvik ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom. Vi bistår ved plan- og bygningssaker og tomtefeste.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Gratis konsultasjon ved forsikringsdekning
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.